Accident grav la telecabina de la Balea Lac

Accident grav la telecabina de la Balea Lac

Un angajat al firmei care telecabina care face legătura între Bâlea Cascadă și Bâlea Lac, in varsta de 19 ani, a fost lovit în această dimineață de telecabina.

Tânărul era ancorat în momentul producerii accidentului și efectua probabil lucrări de mentenanță. El a fost lovit în apropiere de stația de la Bâlea Lac.

Conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, el este conștient în acest moment, deși a suferit o lovitură puternică la cap și are traumatism cranian.

Intervine de urgență un echipaj SMURD a intervenit de urgenta l-a transportat la spitalul din Sibiu pentru investigații medicale amănunțite.

Va raemintim ca in anul 2013, doi angajați de la Telecabina de la Bâlea au decedat în urma unor accidente de muncă. Astfel, in luna februarie 2013 un bărbat de 32 de ani, din judeţul Alba, a murit, la spital, după ce, îa căzut de la o înălţime de mai bine de 10 metri, în timp ce curăţa zăpada de pe Telecabina de la Bâlea. Inspectorii ITM au deschis o anchetă în acest caz, accidentul fiind catalogat drept accident de muncă.

In luna iulie 2012, un tânăr de 19 ani s-a intoxicat cu triclor în sala motoarelor .