Copil de 11 ani accidentat dupa ce a cazut in gol 8 metrii langa barajul Vidraru

Operaţiune dramatică de salvare la barajul Vidraru. Un copil in vartsa de 11 ani a fost căzut pe scările care duc la statuia lui Prometeu de langa barajul Vidraru.

Băiatul este în stare gravă şi a fost preluat de un elicopter de la Curtea de Arges, care l-a transportat la unspital din Bucuresti. Copilul se afla era în vacanţă cu părinţii când a căzut pe scarile de access pre statuia lui Prometeu.

Copilul este în stare extrem de gravă, medicii fiind rezervaţi cu privire la şansele sale de supravieţuire.

Băiatul accidentat este din localitatea Lehliu, judeţul Călăraşi. Intr-un moment de neatentie acesta copilul s-a împiedicat şi a căzut de la o înălţime de aproximativ 8 metri. Un angajat SMURD aflat acolo ca turist i-a acordat primul ajutor până la sosirea medicilor.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, inspectorul Mădălin Zamfir a declara : „Au fost efectuate verificări de către poliţiştii de la Curtea de Argeş, stabilindu-se că nu există suspiciuni cu privire la producerea incidentului. Din declaraţiile martorilor a reieşit că a fost vorba e un accident, minorul a alunecat pe scări şi a suferit mai multe leziuni, inclusiv în zona capului”.

Daca doriti sa vizionati traseul de la barajul Vidraru la statuia lui Prometeu o puteti face la sectiunea VIDEO.