Dracula Bike a ajuns la editia a X-a

Dracula Bike a ajuns la editia a X-a

Sâmbătă, 17 august 2019, Serviciul Public Județean Salvamont Argeș organizează cea de-a X-a ediție a concursului de ciclism montan Dracula Bike.
Startul se va da din punctul Călugărița, la 3 km distanta de barajul Vidraru, pe firul catre Cumpăna (drumul neasfaltat). De aici se vor parcurge 9 km până la baza urcării în Curmătura Runcurelei, unde va fi un post de control la care se vor valida foile de concurs, după care concurenții vor veni înapoi, spre sosire, urmând același parcurs.
Înscrierea se va face pe baza unei fișe prin care concurentul se angajează să participe pe proprie răspundere.
Înscrierile se pot face la tel 0248/224488 sau e-mail salvamontarges@yahoo.com ori la start, în ziua concursului, până la ora 11:30.
Clasamentul va fi unul general, iar fiecare participant care ia startul, va primi un tricou de ciclism, inscripționat cu logo-ul Dracula Bike. Portul căștii va fi obligatoriu, minorii vor avea acordul părinţilor scris, ori părinții vor fi prezenți la start pentru a semna cererea de participare la concurs.
Concursul se adresează familiilor, copiilor, amatorilor de sport în natură.
Nu se va percepe taxă de participare. Startul se va da la ora 12:00, iar festivitatea de premiere va avea loc după sosirea ultimului concurent.
Coordonatele locului de start:

    • N 45 22.395’
    • E 24 37.011’.

Distanța totală: 18 km.
Altitudine totală cumulată: 390 metri.