Dracula Bike Fest maine pe Transfagarasan

Dracula Bike Fest maine pe Transfagarasan

Pe 19 august 2017, Serviciul Public Judetean Salvamont Arges organizeaza, in cadrul „Sarbatorilor Argesului si Muscelului”, concursul de ciclism montan „Dracula Bike Fest”.

Startul se va da din punctul Calugarita. Locatia acestuia este la 3 km distanta de barajul Vidraru, pe firul catre Cumpana (drumul neasfaltat).

De aici se vor parcurge 9 km pana la baza urcarii in Curmatura Runcurelei, unde va fi un post de control la care se vor valida foile de concurs, dupa care concurentii vor veni inapoi, spre sosire, urmand acelasi parcurs.
Distanta totala: 18 km.
Altitudine totala cumulata: 390 metri. Nivel mediu.

Inscrierea se va face pe baza unei fise prin care concurentul se angajeaza sa participe pe proprie raspundere. Inscrierile se pot face la tel 0248/224488 sau e-mail salvamontarges@yahoo.com ori la start, in ziua concursului, pana la ora 11:30.

Clasamentul va fi unul general, iar fiecare participant care ia startul, va primi un tricou de ciclism, inscriptionat cu logo-ul Dracula Bike Fest.

Portul castii va fi obligatoriu, minorii vor avea acordul părinţilor scris, ori parintii vor fi prezenti la start pentru a semna cererea de participare la concurs.
Nu se va percepe taxa de participare.
Startul se va da la ora 12, iar festivitatea de premiere va fi dupa sosirea ultimului concurent.
Coordonatele locului de start: N 45 22.395’ E 24 37.011’.