Dracula Bike Fest pe Transfagarasan

Dracula Bike Fest pe Transfagarasan

Avand in vedere ca pe data de 13 August, s-au desfasurat  la Curtea de Arges funeraliile reginei Ana,  concursulde ciclism montan Dracula Bike Fest a fost mutat pe  data de 20 August.

Astfel, pe 20 august 2016, Serviciul Public Judetean Salvamont Arges (institutie finantata de Consiliul Judetean Arges) organizeaza, in cadrul „Sarbatorilor Argesului si Muscelului”, concursul de ciclism montan Dracula Bike Fest.

Startul se va da din punctul Calugarita. Acesta se afla la 3 km distanta de barajul Vidraru, pe firul catre Cumpana (drumul neasfaltat).
De aici se vor parcurge 9 km pana la baza urcarii in Curmatura Runcurelei, unde va fi un post de control la care se vor valida foile de concurs, dupa care concurentii vor veni inapoi, spre sosire, urmand acelasi parcurs. Distanta totala: 18 km. Altitudine totala cumulata: 390 metri.

Inscrierea se va face pe baza unei fise prin care concurentul se angajeaza sa participe pe proprie raspundere. Inscrierile se pot face la tel 0248/224488 sau e-mail salvamontarges@yahoo.com ori la start, in ziua concursului, pana la ora 11:30.

Clasamentul va fi unul general, iar fiecare participant care ia startul, va primi un tricou de ciclism, inscriptionat cu logo-ul Dracula Bike Fest. Portul castii va fi obligatoriu, minorii vor avea acordul părinţilor scris, ori parintii vor fi prezenti la start pentru a semna cererea de participare la concurs.
Nu se va percepe taxa de participare. Startul se va da la ora 12, iar festivitatea de premiere va fi dupa sosirea ultimului concurent. Coordonatele locului de start: N 45 22.395’ / E 24 37.011’.