Extreme Drift & Rally Challenge pe Transfagarasan

Asociația Legal Drive, organizeaza in perioada 12 – 14 iunie 2015 pe celebra ruta montana, Transfagarasan, un eveniment auto deosebit intitulat Extreme Drift & Rally Challenge.

Prin realizarea acestui eveniment se urmareste mobilizarea tuturor pasionațiilor sportului motor indiferent de naționalitate pentru promovarea siguranței rutiere la nivel european.

Totodata se doreste consolidarea brand-ul Transfagarașan, un sector de drum, considerat de multi pasionati ai sporturilor cu motor, raiul de pe pamantul romanesc.

În conceptul evenimentului, prin adaugarea probelor de ‘extreme drift’, se va realiza în premiera pe acest sector de drum și tehnica derapajului controlat in cadru legal si organizat, iar organizatorii spera sa aiba un succes real atat în randul participanților, cat și în randul spectatorilor.

De altfel, evenimentul este creat atat pentru participarea din randul amatorilor, cat și pentru profesioniștilor, fiind concepute cate 2 etape de concurs pe zi.

Probe :

– “Extreme Drift” disponibil pentru profesionişti şi pentru amatori grad ridicat de dificulatate;

– “Rally Challenge” disponibil pentru profesionişti şi pentru amatori grad ridicat de dificultate.

Accesul spectatorilor se va realiza prin punctul de control amplasat la Balea Cascada km 130+000, fiind unica cale de acces deoarece tunelul de acces va fi închis.