Hotel of Ice Balea Lac la a 11 editie

Cantitatea de zapada consistenta ce a cazut in ultimele zile şi temperaturile suficient de scazute inregistrate, au determinat responsabilii Proiectului de Marketing Turistic „Hotel of Ice – Balea Lac” sa demareze saptamana aceasta lucrarile de constructie pentru cel de-al unsprazecelea Hotel de Gheata.

Editia 2015 – 2016 a “Hotel of Ice” va avea ca tema “Europa”, cele 14 camere ale obiectivului urmand a purta numele unor state ale batranului continent.

Pe tot parcursul sezonului, in cadrul ineditului hotel vor functiona un restaurant şi un Ice Bar, unde turiştii vor putea servi preparate culinare sau bauturi din cele mai diverse şi sofisticate.

Şi in acest sezon, hotelul de gheata de la Balea Lac va fi completat cu Biserica de Gheata, “satelitul” din cele trei igluuri, patinoarul, partiile şi zonele de distractie pe zapada etc., astfel incat aici, in inima Masivului Fagaraş, turiştii amatori de adrenalina, distractie, sporturi de iarna şi inedit, sa aiba la dispozitie o multitudine de oportunitati.

Hotelul de Gheata de la Balea Lac este singurul obiectiv de acest fel din partea de sud-est a Europei si va fi deschis in Ajunul Craciunului.