Jean Claude van Damme a filmat o reclama la Balea Lac

Actorul Jean Claude van Damme a filmat  la Balea Lac la temperaturi de – 6 grade Celsius o reclama la un producator de bere.

Jean Claude van Damme a petrecut cea de-a doua zi la Balea Lac, unde a filmat pentru o reclama la bere, dar a gustat si mancarea romaneasca.

Pe langa filmari actorul si-a facut timp sa se fotografieze cu turistii veniti special sa-l vada, dar si sa viziteze biserica de gheata. Acesta le-a declarat ziaristilor intr-o pauza dintre filmari : „Sunt foarte fericit sa fiu aici. Am un fan-club foarte mare aici, in Romania. Imi pare rau ca v-am facut sa ma asteptati, dar am fost ocupat cu reclama. Cum voi munciti, si eu muncesc!” .

De asemenea actorul a laudat din tara noastra unde a filmat nu mai putin de 6 filme : „Vad ca economia merge mai bine. De fiecare data cand vin, vad progres. Oamenii muncesc foarte mult. Sunt foarte prietenosi. Am facut 5 sau 6 filme aici. Sa le transmiteti toata dragostea mea fanilor mei” .

Jean Claude van Damme ramas impresionat si de biserica de gheata ridicata la Balea Lac. „O Doamne, uitati-va aici. E uimitor, nu? Vreau doar sa arat oamenilor din intreaga lume frumusetea acestei biserici”, a spus Van Damme.

Actorul nu a putut dezvalui la ce reclama filmeaza, dar acesta poate fi vazut deja intr-o reclama la berea Coors Light, in care este imbracat in aceleasi haine cu care a filmat la Balea Lac.

Este de asteptat ca actorul Jean Claude van Damme sa paraseasca Balea Lac in acesta seara.