Keleti si Ponta vor victoria la Grupa A si in Raliul Argesului

Echipajul format din Edwin Keleti si Victor Ponta, cu un nou partener, autovit.ro, se lupta sa obţina victoria la Grupa A şi în Raliul Argeşului, etapa a doua a Campionatului Naţional de raliuri, cursă care va începe vineri.

Edwin Keleti a declarat :”Suntem foarte fericiţi de maniera în care am început sezonul şi sperăm să-l continuăm tot aşa. Mă bucur că Victor a găsit timpul necesar să continuăm drumul împreună şi îmi doresc ca la sfârşitul anului să putem bea din nou şampania învingătorilor la Grupa A. Maşina a fost pregătită exemplar şi s-a comportat fără greşeală la Braşov, ceea ce a contat în obţinerea celor 25 de puncte în prima cursă a sezonului”.

La randul sau, Victor Ponta a declarat : ”Sper să fie un raliu la fel de bun ca şi la Braşov. Transfăgărăşanul îl voi parcurge pentru prima data în regim de concurs şi evident că am ceva emoţii în acest sens. Sper ca Edwin să-şi menţină forma şi echilibrul de care a dat dovada la Braşov şi dacă rămânem raţionali şi concentraţi cred că vom face o figură frumoasă”.

Cei doi concurează în acest sezon la grupa A, pe aceeaşi maşină Renault Clio R3 Maxi Evo 2009, cu care au reuşit să devină campionii grupei anul trecut.