Van Damme filmeaza la Balea Lac

Celebrul actor Jean-Claude Van Damme va filma la Balea Lac o scena dintr-un film de actiune sau o reclama. Informatii despre filmarile de la Balea Lac ale actorului sunt confidentiale la acest moment.

Actorul s-a cazat azi la o cabana apartinand familiei Klingeis, unde unul dintre frati, Arnold, este chiar primarul din localitatea Avrig, judetul Sibiu.

Reprezentantii cabanei Balea Lac au primit deja o lista de solicitari din partea actorului, astfel masa va  trebui sa contina fructe si legume proaspete, dar si otet balsamic de cea mai buna calitate si condimente proaspete, precum oregáno sau busuioc.

De asemenea Jean-Claude Van Damme va avea propriul pat unde sa doarma, pe care il aduce se pare cu elicopterul. O alta camera va fi eliberata la indicatiile actorului pentru a gazdui echipamentul si bagajele acestuia. Pana in prezent se stie doar ca Jean-Claude Van Damme va poposi la Balea Lac cel putin o noapte.

Cat priveste filmarile, deocamdata cei din jurul lui pastreaza misterul, nespecificand cum am precizat anterior, daca este vorba despre scene dintr-un film sau o reclama.