Botezul unor gemeni si o cununie religioasa primele evenimente la Biserica de Gheata

Lucrarile de la biserica de gheata de la Balea Lac, singura constructie de acest fel din tara nostra, sunt aproape finalizate.

In incinta bisericii pe langa slujbe religioase se vor origaniza si evenimente importante din viata personala a celor care isi doresc acest lucru.

Sunt programate deja doua astfel de evenimente, una chiar in prima sambata din luna februarie, cand vor fi botezati (rit ortodox) doi gemeni apartinand unei familii din Bucuresti.

Cel de-al doilea eveniment programat este o cununie romano-catolica a unui cuplu din Arad. Aceasta este programat pentru sfarsitul lunii februarie.

Tot in biserica de gheata de la Balea Lac, pe 30 ianuarie va avea loc un eveniment inedit si anume renumitul cor Bach de la Biserica Neagra din Brasov va sustine un concert specific.

Cat priveste Hotelul de Gheata, acesta este finalizat in totalitate, inclusive cele trei iglu-uri. La sfarsitul acestei saptamani cele trei constructii inedite denumite dupa orase unde au loc carnavale (Rio de Janeiro, Berlin si Venetia) vor putea gazdui primii turisti. Acestea sunt unite între ele printr-un hol central semisferic si mici coridoare si formeaza asa numitul “satelit” al hotelului.

Taxa de vizitare a hotelului de gheata este de 8 lei pentru adulti si 4 lei pentru copii, iar vizitarea bisericii de gheata este gratuita.