Corul Bach canta in Biserica de Gheta pe 30 ianuarie

Biserica de Gheata, singura constructie de acest fel din Romania va fi gazdui un eveniment inedit pe data de 30 ianuarie, la scurt timp dupa inagurarea oficiala.

Biserica de gheata de la Balea Lac, situata la altitudinea de peste 2000 de metrii, va gazdui Corul Bach, de la Biserica Neagră din Brasov, care va canta pentru prima oara intr-o astfel de locatie pe data de 30 ianuarie.

Leopold Klingeis, administratorul complexului de gheaţă de la Bâlea Lac a declarat : ”Este pentru prima dată când corul Bach canta într-o biserica de gheata. Îi aşteptăm pe doritori la un spectacol inedit, iar intrarea va fi libera”.

Constructia edificiului religios, a inceput pe data de 5 ianurie, iar finalizarea acestuia este preconizata peste aproximativ o saptamana.

Si lucrarile la iglu-urile de la Balea Lac, sunt in faza finala. Tema aleasa pentru acestea este identica cu tema hotelului de gheta si anume carnavalul. Iglu-urile vor purta nume de orase unde se desfasoara carnavale cunoscute in lumea intreaga, respectiv Rio de Janeiro, Veneţia şi Berlin.

Preturile pentru o camera la hotelul de gheata este de 300 de ron pe noapte, iar un iglu va costa 400 de ron pe noapte.

Complexul de gheata poate fi vizitat, pretul fiind de 8 ron pentru adulti si 4 ron pentru copii, iar intrarea in biserica de gheata este libera.