Ciriculatia pe Transfagarasan inchisa datorita zapezii

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţă participanţii la trafic că din cauza căderilor abundente de zăpadă și a viscolului ce au determinat o vizibilitate redusă, astăzi, începând cu ora 9:00, traficul rutier a fost închis pe DN 7C ( Transfăgărășan), km 116+808 – km 118+000, între Bâlea Lac și Bâlea Cascadă.

Lucrătorii de la SDN Brașov acționează la această oră cu 2 Unimoguri cu lamă în vederea urgentării deszăpezirii părții carosabile.

Rugăm participanții la trafic să respecte indicațiile Poliției Rutiere, restricțiile și semnalizarea rutieră temporară instituită.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau pot accesa pagina de internet: www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Nationale.

Precizam ca accesul în zona turistică Bâlea Lac, situată la peste 2.000 de metri altitudine în Masivul Făgăraș este blocat, drumul Transfăgărășanul a fost închis și telecabina nu funcționează din cauza viscolului puternic și a căderilor de zăpadă.

Stratul de zăpadă măsoară in prezent 16 centimetri, la Bâlea Lac, temperatura fiind de – 4 grade Celsius.