Filmari la Ghost Rider 2 si pe Transfagarasan

Incepand de luni au inceput filmarile la producţia cinematografică „Ghost Rider 2 – Spirit of Vengeance” pe Transfagarasan.

Pentru buna desfasurare a filmarilor circulatia rutiera va fi inchisa zilnic pana pe data de 6 noiembrie, in intervalul orar 09.00 – 16.00. Portiunea de drum restrictionata va fi de la intrarea in cheile Argesului pana la Barajul Vidraru.

Referitor la zona aleasa pentru filmari, patronul casei de producţie „Castel Film”, Vlad Păunescu : „Transfăgăraşanul este una dintre cele mai frumoase şosele din Europa. Aici va începe acţiunea filmului şi am dorit ca începutul să fie spectaculos. Restricţiile de circulaţie de pe Transfăgărăşan vor fi până în 6 noiembrie, iar ulterior filmările vor continua în alte locuri din ţară. Este o onoare şi o bucurie pentru noi acest film. Au ales România pentru că e frumoasă şi e mai ieftină. Iniţial au vrut să filmeze în Noua Zeelandă şi costa dublu, iar apoi s-au îndreptat spre Canada, unde costa mult mai mult, aşa că au rămas două ţări din Europa. Nicolas Caga a venit în zonă noaptea trecută şi a dormit la Bran. Este un om absolut normal, a fost cu familia şi cu copilul. S-a plimbat pe la Bran, îi place România”.

Vlad Păunescu a mai declarat ca la filmările de pe Transfăgărăşan, programate pe duratea a trei zile vor participa peste 300 de oameni, iar scenele filmate în această zonă vor constitui un minut şi jumătate din film.

Despre scena pe Tranfagarasan acesta a afirmat :”E un moment de acţiune, o secvenţă importantă din film care se cere să iasă deosebită. Pe Transfăgărăşan Nicolas Cage nu va veni”.