Parcul din lemn, noul punct de distractie de pe Transfagarasan

Sambata, pe 29 iunie la ora 12.00 fix are loc deschiderea. Incepem cu o demonstratie pentru parcurgerea fiecarui traseu si activitate si inveselim momentul cu sampanie. Dupa ce ne cataram, sculptam. Oaspetii sunt invitati de la ora 13.00 sa-si arate maiestria la cioplit.

Parcul de aventura este compus din: doua trasee de aventuri prin copaci (ropes courses, canopy tour), unul de adulti si unul de copii. Avem un poligon de pregatire militara si unul pentru tir cu arcul, dar si o tiroliana peste rau. Traseul de adulti ajunge si la sase metri inaltime fata de sol, iar poligonul militar are si o proba de aruncat cu topoare. Doua ture in poligon costa 25 de lei. Tot atat platesc adultii care vor sa se aventureze in traseu. Pentru cei mici, pretul unei ture este 20 de lei.

Pentru tiroliana se platesc 15 lei (doua traversari), iar pentru tir 10 lei (10 sageti). Cine opteaza pentru doua sau mai multe atractii beneficiaza de oferte speciale si reduceri pe masura. „Pentru construirea parcului am folosit in total 1 km de cablu de otel pe care l-am fixat si modelat cu ajutorul a 1.000 de piese metalice si corzi. M-am bazat pe experienta pe care am acumulat-o in 23 de ani ca alpinist utilitar si 13 ani ca salvamontist”, spune Relu Nica, realizatorul parcului si unul dintre cei mai experimentati constructori de parcuri de aventura din Romania. Acesta este al 7-lea parc construit de el.

Parcul din lemn, noul punct de distractie de pe Transfagarasan!

Ce e ? -> Parc de aventura, loc de recreere, expozitie de sculpturi in aer  liber, gazda pentru workshop-uri de cioplit si sculptat.

Unde e ? -> DN 7C Transfagarasan km 104, langa Cabana Conacul Ursului, la 230 km  de Bucuresti, aprox 50 km de Barajul Vidraru si aprox 12 de Balea Lac.

Cui ne adresam ? -> Familiilor, grupurilor de prieteni si echipelor care vor un  teambuilding antrenant.