Raliul Argesului reface carosabilul de pe Transfagarasan

Raliul Argesului etapa patra a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2011 se va desfasura peste mai putin de doua sapatamani pe Transfagarasan.

Cu ocazi acestui eveniment, au inceput lucrarile de refacere a carosabilului. 300 de oameni si 120 de utilaje de la Drumuri Nationale executa lucrari specifice.

Pana la finalizarea lucrarilor, pe traseu vor ajunge cateva mii de tone de asfalt, care vor da o noua fata Transfagarasanului. Norris Mageanu, oraganizatorul acestui eveniment a declarat : „Nu am mai vazut o asemenea desfasurare de forte de mai mult de 20 de ani, de pe vremea cand se muncea tovaraseste. Suntem fericiti ca evenimentele noastre leaga oamenii si ii motiveaza sa faca lucruri frumoase. Cel mai spectaculos drum din lume avea nevoie de ajutorul nostru, era destul de deteriorat, iar rezultatele muncii care se efectueaza in aceste saptamani nu vor contribui doar la buna desfasurare a Raliului Argesului, ci le va oferi satisfactii imense celor care vor folosi acest drum. Le multumesc celor de la CNADNR-DRDP, in numele motorsportului si al tuturor vizitatorilor de peste vara al frumosului Transfagarasan. Nu as vrea sa ii uit nici pe reprezentantii Argecom, care sunt mereu alaturi de noi si le multumesc pentru promptitudinea cu care au raspuns mereu nevoilor noastre“.