Sfantul Patrick este sarbatorit la Hotelul de gheata dupa traditia irlandeza

Sfantul Patrick, ocrotitorul Irlandei va fi sărbătorit cu multă bere, dans şi muzică bună la singurul hotel de gheaţă din România situat la peste 2.000 de metri altitudine, la Bâlea Lac.

Turistii sunt asteptati pe data de 17 martie intr-un decor inedit, cu o atmosferă incendiară, muzică bună, dans şi bere verde la Hotel of Ice, unicil hotel de gheaţă din România.

Cu ocazia acestui eveniment preturile la Ice Hotel sunt reduse. Astfel, în mod normal o cameră in hotelul de gheata costă 300 de lei, iar o cină festivă la Ice Restaurant, cu mâncare servită din farfurii şi pahare de gheaţă, costă 250 de lei de persoană.

Cu ocazia Sfantului Patrick, pachetul pentru petrecerea din 17 martie poate fi achiziţionat cu 349 de lei, preţ în care intră cazarea la Ice Hotel şi cina festivă la Ice Restaurant pentru 2 persoane.

Reprezentanţii Ice Hotel au declarat : „Până în acest moment, jumătate din camerele şi locurile de cazare disponibile în acea perioadă în Complexul „Hotel of Ice” au fost rezervate, cei mai mulţi doritori fiind turişti britanici”.

„St. Patrick`s Day” este una dintre cele mai cunoscute zi din întreaga lume dedicată unui sfânt şi Ziua Naţională a Irlandei.