Traficul pe Transfagarasan a revenit la normal

Traficul pe Transfagarasan a revenit la normal

Ieri circulatia pe DN7C (Transfăgărăşan) Curtea de Argeş – Baraj Vidraru, s-a desfasurat cu dificulatate, în zona localităţii Arefu (jud. Argeş), din cauza căderilor masive de pietre de pe versant.

Este vorba despre tronsonul deschis circulaţiei publice, nu de segmentul dintre Piscu Negru şi Bâlea Cascadă, pe care traficul rutier este întrerupt în sezonul rece.

După ce, iniţial, circulaţia rutieră a fost oprită pe ambele sensuri, din cauza unor bolovani care s-au despins din munte şi s-au rostogolit pe carosabil, iar, incepand cu orele 12:05, traficul rutier s-a reluat, pe un fir alternativ.

Incepand cu orele 16:00, circulaţia rutieră s-a reluat în condiţii normale. Nu au existat victime si nici autoturisme blocate.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat sambata la orele 11:15 că pe DN7C(Transfăgărăşan) Curtea de Argeş – Baraj Vidraru, în zona localităţii Arefu (jud. Argeş), circulaţia rutieră a fost oprită pe ambele sensuri, din cauza căderilor masive de pietre de pe versant.