Transfagarasanul inchis maine pentru Turul Ciclist al Sibiului

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că maine, 12 iulie 2013, pe timpul desfăşurării Turului Ciclist al Sibiului, va fi întreruptă circulaţia rutieră pe DN7C – Transfăgărăşan…

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că maine , 12 iulie 2013, pe timpul desfăşurării Turului Ciclist al Sibiului, va fi întreruptă circulaţia rutieră pe DN7C – Transfăgărăşan, pe raza judeţului Sibiu, în intervalul orar 13:00 – 15:30.

De asemenea, ţinând cont de faptul că în perioada 12 – 14 iulie competiţia se va desfăşura şi pe anumite porţiuni ale drumurilor naţionale 1 şi 67C, pe raza judeţelor Sibiu, Braşov, respectiv Alba, le recomandăm conducătorilor auto să respecte indicaţiile echipajelor de poliţie rutieră care vor însoţi caravana ciclistă.

Având în vedere informarea referitoare la instabilitate atmosferică accentuată emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie, valabilă în intervalul 11 iulie, ora 15:00 – 13 iulie, ora 06:00 ), le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu prudență și viteză adaptată la condiţiile meteo-rutiere şi să folosească luminile de întâlnire şi pe timpul zilei, pentru a fi mai vizibili în trafic.

La final precizăm că secţiile regionale de poliţie transporturi nu au semnalat probleme referitoare traficul feroviar şi nici aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale închise.

Cei care circula pe DN7C – Transfagarasan sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră existenta, tinand seama ca pe acest traseu sunt restricţii si zone periculoase.  Pe anumite  sectoare de drum nu se recomandă staţionarea.

Se atrage atenţia tuturor participanţilor la trafic că pe sectorul de drum cuprins între km 56+600 si km 130+800 (Balea Cascada), se interzice circulatia pe timpul noptii, în intervalul orar 21:00 – 07:00.