Vremea rea face prima victima pe Transfagarasan

Vremea rea face prima victima pe Transfagarasan

Un barbat de 60 de ani a fost gasit decedat astazi, în propria masina, pe Transfagarasan.

Din primele cercetări se pare că barbatul a murit din cauza unor afecțiuni cardiace. Decesul s-a produs în partea județului Argeș a DN 7C Transfagarasan si se pare că acesta se întorcea de la Balea Lac.

Barbatul a murise cu puţin timp înainte ca autorităţile să închidă şoseaua si a fost găsit în stare de inconştienţă intr-o parcare, in maşina personala, de un turist norvegian. Acesta a sunat la 112, iar în scurt timp, un echipaj SMURD, care se întorcea de la Cota 2000, a ajuns la faţa locului.

Medicii au încercat să îl resusciteze 45 de minute. Eforturile de a-l readuce pe bărbat la viaţă au fost, însă, fără rezultat. Trupul neînsufleţit a fost dus la Institutul de Medicină Legală de la Curtea de Argeş pentru necropsie. Cazul este anchetat acum de poliţişti.

Alţi turişti au fost salvaţi, ieri, după ce au rămas cu maşinile blocate la Bâlea Lac, din cauza viscolului. Abia după intervenţia drumarilor, acestia au putut sa coboare, dar pe partea din judeţul Argeş. Traficul rutier a fost suspendat, de altfel, cu trei zile mai devreme decât în alţi ani.