Zapada de peste un metru la Balea Lac

In ultimele trei zile vremea a fost in general inchisa. Cerul a fost mai mult noros si temporar s-au semnalat precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Stratul de zapada a scazut uşor cu pana la 3 cm.

Astfel, azi se inregistra la Balea Lac, in jurul orelor 15, un strat de zapada de 117 cm.

Pana maine seara, vremea va fi calda şi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab la moderat, cu intensificari izolate.La altitudini de peste 1800 m, temperaturi minime se vor situa intre -6 la -2 grade Celsius, iar cele maxime intre 2 la 7 grade Celsius. La altitudini de sub 1800 m, temperaturi minime se vor situa intre -2 la 1 grade, iar cele maxime intre 7 la 13 grade

Miercuri 9 aprilie, vremea va continua sa fie calda, dar va deveni instabila dupa orele amiezii. Cerul va fi variabil noaptea şi prima parte a zilei, apoi spre sfarşitul intervalului va deveni mai mult noros şi local se vor semnala precipitatii predominant sub forma de ploaie. Vantul va sufla slab la moderat, cu intensificari pana la tare incepand cu a doua parte a zilei.

Joi 10 aprile, vremea va fi in general inchisa şi se va raci accentuat fata de intervalul precedent. Cerul va fi mai mult noros şi se vor semnala precipitatii predominant sub forma de ninsoare. Izolat cantitatile de precipitatii pot depaşi 10-15 l/mp. Vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare care la rafala vor atinge sau depaşi 70 km/h. Temporar se va semnala ceata.