Artisti romani au filmat un videoclip pe Transfagarasan

Dupa succesul cu single-ul “Aroma”, Dj Sava, Raluka si Connect-R lanseaza o noua melodie, o continuarea povestii de dragoste din “Aroma” . Cea mai noua piesa a celor trei artisti se numeste “AER”.

Filmarile pentru videoclipul acestie piese au fost realizate si pe ruta Montana Transfagarasan, conform declaratiilor lui DJSava :“Filmarile au durat o zi in studiourile din Buftea, in regia lui Alex Ceauşu si totul a mers conform planului. Am filmat de asemenea si pe Transfagarasan a doua zi si cu ocazia aceasta am realizat inca o data ca avem o tara pur si simplu superba. Sper ca piesa “Aer” sa aiba cel putin la fel de mult succes ca piesa “Aroma” pentru ca avem mare incredere in ea”.

Dj Sava, Raluka si Connect-R sunt la a patra colaborare. Daca in 2010 au lansat hitul “I like (The Trumpet) si in 2011 hitul “Love You”, in 2013 au revenit cu prima piesa cu versuri in limba romana, iar povestea continua cu cel mai recent single “Aer”, ce promite sa se ridice la nivelul primelor hituri si sa cucereasca topurile muzicale.

Videoclipul “Aer” este regizat de catre Alex Ceasu, iar de imaginea celor trei artisti s-a ocupat  Andra Moga si de hair-styling Silviu Iuga. Filmat pe parcusul a 2 zile, clipul surprinde cadre dintr-o locatie din Bucuresti si de pe Transfagarasan.

Transfagarasan a fost folosit nu numai pentru promovarea unor melodii, dar si pentru diverse reclame. Ultima filmare a unei reclame la avut in prim plan pe celebrul actor Jean Claude Van Damme, acesta filmand o reclama la o bautura.

In subsolul articolului puteti viziona cel mai nou videoclip al celor trei artisti.