Precizari ale CNADR despre sedinta de Plan Operativ organizata la Balea Lac

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale a emis in data de 25 ianuarie o precizare prin care facea cateva clarificari referitoare la unele materiale despre starea drumurilor, aparute pe posturile de televiziune.

Va prezentam in continuare textul complet al precizarilor postate pe site-ul oficial al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale :

Ca urmare a materialelor aparute in cadrul programelor de televiziune din ultimile ore referitor la situatia retelei de drumuri nationale, precizam ca in data de 24.01.2013, la Bâlea Lac, a avut loc sedinta de Plan Operativ organizata in vederea dezbaterii problemelor economico –financiare, schita de buget, precum si bilantul sfârsitului de an.

Sedinta a avut loc la ora 14:30, problemele discutate au fost transate pâna la finalul zilei, iar in cursul noptii participantii au plecat. Astfel, in jurul orei 02:00, Directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Iasi se afla in zona localitatii Bacau, iar in jurul orei 01:30, Directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Bucuresti se afla pe raza administrativa a regionalei.