Serbarile Estivale ale Zapezii la a XX-a editie

In acest week-end va avea loc la Balea Lac si Balea Cascada, Serbarile Estivale ale Zapezii, editia a XX–a,organizata de Fundatia Balea Transilvania.

Sambata, la Balea Lac, incepand cu orele 10.00, iubitorii sporturilor de iarna se pot bucura de bucura de o ultima tura de schi sau snowboarding.

Vor avea loc si competitii care mai de care mai iesite din comun, precum fotbal sau volei pe zapada, tir cu pusca cu aer comprimat, trasul cu franghia pe zapada, circuite de ATV-uri sau snowmobile, concur­suri de cros montan sau con­cursuri de mountain bike.

In seara zilei de sambata, 7 iunie, dar si noapte de sambata spre duminica, la Balea Lac va avea loc un show de lasere. Turistii se pot bucura de preparatele culinare traditionale, muzica si dans, oferite de cabana Balea Lac.

Duminica, 8 iunie, turistii pot participa la drumetii in zona lacului Balea Lac, diferite ca si com­plexitate, dificultate si durata.

De asemenea, organizatorii si colaboratorii acestora au pregatit si demonstratii de salturi cu parapanta, precum si multe alte surprize.  

Cea de-a XX-a editie a Ser­barilor Estivale ale Za­pezii de la Balea Lac si Balea Cascada este organizata in parteneriat cu Autoritatea Na­tionala pentru Turism, SC Ba­lea Turism SA, primariile si consiliile locale din comu­nele Arpasu de Jos si Carti­soa­ra, Directia Jude­teana pentru Tineret si Sport Sibiu, Asociatia Judeteana „Sportul pentru toti” Sibiu.